Fotka k článku Výtežek z dnešního vstupného na utkání proti mistrovi z Plzně půjde do společnosti Leccos

Výtežek z dnešního vstupného na utkání proti mistrovi z Plzně půjde do společnosti Leccos

Klub
4. 10. 2023

Házenkářský zápas 3. kola Českého poháru mezi týmy Úvaly a Plzeň, několikanásobným mistrem ligy, nabízí fanouškům více než jen sportovní zážitek. Toto utkání bude mít charitativní rozměr, jelikož výtěžek z prodeje vstupenek půjde na podporu společnosti Leccos.

Společnost Leccos se aktivně věnuje poskytování a rozvoji sociálních služeb a aktivit pro rodiny s dětmi a pro děti a mládež. Mezi jejich hlavní aktivity patří provozování Nízkoprahového zařízení pro děti a mládež Klub Zvonice, Rodinného centra Kostička, programů na sanaci rodiny a Sociálně-aktivizačních služeb pro rodiny s dětmi. Kromě toho se společnost věnuje pěstounským rodinám a pořádá řadu akcí, besed a seminářů pro širokou veřejnost i pro neziskové organizace. Jejich působení je zvláště ceněno na Českobrodsku, Kolínsku, Říčansku a v Poděbradech.

Přijďte podpořit svůj oblíbený tým a zároveň přispějte na dobrou věc! Vaše podpora pomáhá rodinám, dětem a mládeži v potřebě. Utkání se koná již dnes od 19:00, tak neváhejte a přijďte fandit s dobrým pocitem.