Fotka k článku Mladší dorostenci mají za sebou úspěšný start do jarní části soutěže

Mladší dorostenci mají za sebou úspěšný start do jarní části soutěže

Mladší dorost
5. 3. 2023

Mladší dorost zahájil jarní část soutěže čtyřmi zápasy. Za prvním zápasem jsme se vydali do Plzně. Zápas byl nerozhodný až do posledních minut. Nakonec jsme urvali výhru 26:22. V brance se blýskl vynikajícími zákroky Mikuláš Záhorka . Střelecky podrželi tým Lukáš Tischer (8) a David Pičman (8/1).

Druhý zápas byl domácí a přivítali jsme Jablonec nad Nisou. Kluci se po pár minutách přizpůsobili hře soupeře a převedli průměrný výkon, který ale stačil k výhře 36:23. V brance opět vynikal Mikuláš Záhorka. Ale i druhý brankář Handl Jan předvedl dobré zákroky. Gólově se velmi dařilo Lukáši Hájkovi, který vstřelil 10 gólů.

Za třetím vítězstvím v poměru 37:28 jsme si dojeli do Rokycan. Klukům 40 minut dělalo problémy bránění pivota a až v posledních 20 minutách jsme předvedli zlepšení a vyhráli. V brance nás opět podržel Mikuláš Záhorka. Střelecky se nejvíce dařilo Lukáši Tischerovi (9).

Čtvrtý zápas byl opět domácí a přijeli k nám hráči z Náchoda. První poločas byl od našich kluků nevýrazný a obrana nebyla důsledná. Výsledek poločasu 19:13 vůbec nenasvědčoval tomu, že proti klukům nastoupil papírově slabší soupeř. Ve druhém poločas, ale přišlo zlepšení a kluci vyhráli 45:31. Gólově se tentokrát nejvíce prosadil David Pičman (11/3).