Fotka k článku Pražský přebor mladších žáků na Lokotce

Pražský přebor mladších žáků na Lokotce

Mladší žáci
5. 10. 2024

Mladší žáci odjeli v sobotu 5. října na turnaj pražského přeboru do haly Lokomotivy Vršovice. Na turnaji se utkali postupně s týmy Loko Vršovice A a B a Duklou Praha. Na turnaj odjeli hráči ročníku 2013 doplnění pěti 2012 (Fučík, Králík, Mahdal, Molinský, Zabranský), těsně před turnajem onemocněl Demuth. V každém utkání si zahráli všichni hráči ročníku 2013, kteří tak sbírali cenné zkušenosti z náročných utkání.

Hráči ročníku 2013 hráli v prvních dvou utkáních především na spojkách, v prvním doplněni 2012 na křídlech a v pivotu. Obě utkání jsme měli pod kontrolou, prezentovali jsme se kvalitním útokem a aktivní obranou.

Poslední utkání proti Dukle Praha bylo soubojem na turnaji dosud neporažených týmů. Vstup do utkání se nám povedl, ale výšková převaha a hlavně síla třech soupeřových spojek nás postupem času začala dojíždět. Hráče musím pochválit za to, že se nebáli větším hráčům postavit a často naprosto korektně proti nim stáli v prorážení. Nebýt soupeřových úspěšných střel z velké dálky, poločasové skóre by bylo vyrovnané. Ve druhém poločase se snížila útočná aktivita našich spojek a soupeř přesvědčivě dovedl zápas k vítězství.

Hráče musím pochválit za snahu a aktivní přístup k náročnému turnaji. Hned další den nás čeká další turnaj, tentokrát domácí, kde se role hráčů jednotlivých ročníků otočí.

Sestava: Králík (G), Leeb (G), Havránek (4), Budinský (2), Vodička, Mahdal (4), Fučík (5), Černoch T., Molinský (4), Zabranský (7/1), Jirásek (4), Rydval (7), Černoch M., Koucký (1), Polický (25/3)