Fotka k článku Úvaly doma deklasovaly Hostivice

Úvaly doma deklasovaly Hostivice

Starší dorost
21. 4. 2024

21. 4. 2024 přivítal starší dorost na domácí půdě tým z Hostivic. Toto utkání bylo o to zajímavější, že se jednalo v rámci 2. ligy o souboj dvou středočechů. Úvaly do utkání nastoupili bez několika svých opor vlivem zranění a nemocí, a proto museli doplnit sestavu o čtyři mladší dorostence. Začátek přesto patřil domácím hráčům, i přes výborný výkon brankáře hostů vyhrál domácí tým 1. poločas rozdílem "pouze" o šest branek 13:7.

Ve druhém poločase tým Úval pod vedením zkušené střední spojky Jaroslava Špačka (7 branek) navyšoval své vedení, za velké podpory celé obrany v čele s výborně chytajícím Vojtou Slavíkem, až na konečný stav 31:16.

Starší dorostenci společně s posilami z mladšího dorostu předvedli disciplinovaný výkon, který jim zaslouženě vynesl jednoznačné vítězství.

Děkujeme všem fanouškům za velkou podporu a těšíme se na vás v posledním domácím utkání v této sezóně dne 4. 5. 2024 v 16 hodin.

TJ Sokol Úvaly - LIONS Hostivice 31:16 (13:7)
Sestava: Hladík Petr (1), Hájek Lukáš, Pičman David (2), Handl Jan, Špaček Jaroslav (7), Roubal Jakub (3), Horčičák Daniel, Poulíček Lukáš (3), Vejvar Lukáš (4), Kříž Matyáš, Slavík Vojtěch, Ishchenko Kiril (6/2), Tischer Lukáš (5) - Vyloučení: 1/1